Behandelingen - Make Up Your Nails

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandelingen

Gelnagels
Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt alleen gel aangebracht op de natuurlijke (lange) nagels.

Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van plastic.

De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Gel is geurloos (in tegenstelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen.

Om de nagels mooi te houden is het aan te bevelen, de nagels afhankelijk van de groei minstens 1x in de maand te laten bijvullen (voor tarieven zie prijslijst).

Nailart

Wilt u iets unieks, dan is Nailart iets voor u. Nailart zijn kleine versieringen, soms schilderijtjes op de nagels, kijk maar eens op onze fotopagina.

Sopolish Protect & Peel

DE INNOVATIE VAN HET JAAR

De nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige  bescherming van je natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met afweekmiddelen. Je kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van de nagels.

Ontdek de nieuwe generatie nagellak Sopolish die gegarandeerd 14 dagen of langer houdt en een schitterende hoogglans geeft.
Het aanbrengen gebeurt in onze nagelstudio. Na een mini-manicure wordt de nagellak aangebracht en uitgehard onder een speciale UV-lamp, extra droogtijd erna is niet meer nodig.

 
Make Up Your Nails,Koolmees 25, Breda  06-13164941
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu